Deze website gebruikt cookies.  U kunt meer hierover lezen en zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik. Of deze pagina  Verlaten.

 
 
 
 
Er zijn ook actieve en creatieve vakanties
 
 
 
 
 
 

Senioren 50+ dating

Op zoek naar gezelschap? Of vriendschap of date?

Hieronder vind u een paar dating websites geschikt voor Senioren en eventueel dating sites met andere thema´s

Via een datingsite of ontmoetingsite kunt u ook een leuke reisgenoot zoeken. Of eventueel een groep reisgenoten met meer dezelfde belangstelling.

50plus dating sites - voor vriendschap - date - gezelschap

Het aantal vrijgezelle senioren neemt steeds verder toe. Gelukkig kunnen tegenwoordig alle leeftijden goed overweg met internet.

Steeds meer mensen van een wat oudere leeftijd maken gebruik van internet dating. Daarom is het mooi dat er ook datingsites zijn voor alleenstaanden die op hogere leeftijd gezelschap of een relatie zoeken.

50liefde leuke, serieuze online datingsite voor 50 plussers in Nederland.
50liefde.nl is de grootste datingsite voor 50 plussers die op zoek zijn naar een relatie of een vriendschap. Geen kortstondige flirts maar gericht op een duurzame, leuke en serieuze relatie.
Vijftig Plus ontmoetingswebsite voor vriendschap en liefdesrelaties.
De site brengt mensen met elkaar in contact om leuke dingen te gaan doen. Voor nieuwe contacten en nieuwe vrienden. Bij ontmoetingen samen lachen en  genieten. 
VijftigPlusDating VijftigPlusDating is één van de bekendste datingsites voor single 50-plussers die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze en langdurige relatie. Deze datingsite heeft diverse mogelijkheden om de leden in contact te brengen met mensen die zij interessant vinden. Ook worden er activiteiten en evenementen georganiseerd. Die kun je  bezoeken en zo op een ontspannen manier andere alleenstaande 50-plussers leren kennen. Inschrijven is makkelijk en gratis.
Nieuwe relatie Datingsite voor 40 plussers Nederland en België. Nieuwerelatie wil een  nette en eenvoudige datingsite voor een redelijke prijs zijn. Waar serieuze mensen lid zijn die op zoek zijn naar een nieuwe relatie.
U kunt gratis uw profiel aanmaken en zoeken door alle profiele en
een persoonlijk bericht sturen. Alle profielen worden met de hand gecontroleerd. Momenteel is de inschrijving gratis.
SeniorenGeluk SeniorenGeluk.nl is zoals de naam eigenlijk al zegt, een datingsite speciaal voor 50-plussers.

Met SeniorenGeluk kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier contact maken met andere deelnemers.  Mailen en chatten met andere deelnemers is mogelijk. Bepaal zelf wat u wilt doen. En in hoeverre u uw gegevens aan een ander kenbaar wilt maken.  Laat u nergens toe dwingen. En geniet van de contacten die u opbouwt. En afspraken die u maakt.

Inschrijven is in eerste instantie gratis en vrijblijvend. Wilt u de mogelijkheden uitbreiden dan kan er om betaling gevraagd worden.

Dating 50plus

 

50plusmatch.nl is een serieuze dating site voor actieve 50-plussers.
Ook bij deze datingsite kan een bezoeker zich gratis aanmelden. Na aanmelding kun je bij 50plusmatch.nl onbeperkt zoeken naar andere leden, en berichten lezen van andere leden. En ook oproepen bekijken en reageren. Dit is een manier van veilig daten met een anoniem mailsysteem

Binnen een vertrouwde ledengroep kun je als 50-plussers een nieuwe liefde of vriendschap vinden. Deze 50plus groep groeit snel en je kunt er makkelijk in contact komen met andere 50+ers. Gebruik hiervoor email en berichtjes, de senioren chatbox, persoonlijke profielen en meer.  Maak het leuk, en ga gezellig samen op stap.

Is een ontmoetingsplek voor vijftigplussers die op zoek zijn naar  een nieuwe partner of serieuze relatie. Vijftig plus dating biedt allerlei  manieren om de bezoeker in contact te brengen met mensen waar ze interesse in hebben. Dit kan met het anonieme berichten systeem of het 1 op 1 chat systeem. De gebruiker bepaalt zelf op welk moment hij/zij persoonlijke gegevens aan iemand geeft. Dit kan dus rustig in eigen tempo gedaan worden.
Maatje meer Match Dit is een ontmoetingsite voor volslanke mensen op zoek naar een relatie of vriendschap. Het inschrijven is hier ook gratis. Plaats gratis je eigen profiel en foto´s en stuur gratis standaardberichten naar andere deelnemers; gratis toegang tot alle profielen. Daarna ga je op zoek naar een leuke kandidaat met hulp van een zoekprofiel. Blijf zolang anoniem als je wilt.
40PlusRelatie.nl 40plusrelatie.nl consulenten werken exclusief voor 40, 50, 60 en 70 plussers.
Het betreft persoonlijke dating voor singles vanaf 40 jaar die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Kantoren in heel Nederland; Eigen vaste consulent in de regio, die alle cliënten goed kent; Heeft het Singles Keurmerk van de branchevereniging; Aangesloten bij CBP (wet bescherming persoonsgegevens).
40+Reisgenoten vinden Wanneer u leeftijdsgenoten zoek om op reis te gaan kunt u ook op het 40Plus reisgenoten Forum gebruiken. Het heeft goed gefunctioneerd, maar was gecrasht. Met een forum onder nieuwe techniek is men hier met een nieuwe start van het Forum begonnen.
Hardloop maatje vinden Niet speciaal voor 50plussers. Maar op gelijke interesses gericht een maatje of date vinden.  Ontmoet mede-lopers in uw buurt of stad. En blijf op de hoogte van de laatste weetjes en belangrijke wedstrijden.
Match4me Niet speciaal voor 50plussers. Dating voor Hoger opgeleiden.
Vandaag goedkoop uit eten. Ook High tea of lunch is vaak mogelijk via het laatste tafeltje. Het laatste tafeltje  
HetLaatsteTafeltje.nl vind je Last Minute Lunch en DinerDeals met aanbiedingen voor dezelfde dag. Op HetLaatsteTafeltje.nl staan dagelijks lokale lunch- en dineraanbiedingen. Je kunt dus profiteren van last minute aanbiedingen bij restaurants die vanavond nog plaats hebben. 
 

Ga naar het begin van deze pagina

  Andere Linkjes Senioren reizen 40 plus + 50 plus + 55 plus + 60 plus + 65 plus vakanties  is onderdeel van  www.allerbest.nl disclaimer