Deze website gebruikt cookies.  U kunt meer hierover lezen en zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik. Of deze pagina  Verlaten

 
 

Deze busreizen worden ook vaak door alleengaanden geboekt. Er zijn  speciale reizen voor alleen reizenden en singles of alleenstaanden.

 

FlixBus intercitybusdienst
Heeft elke dag verbindingen 
met grote en middelgrote steden in binnen en buitenland. Dagelijkse busverbindingen door heel Nederland en 15 andere Europese landen

FlixBus heeft in Nederland, een binnenlands intercitybusnetwerk. Nederlandse reizigers hebben hiermee een betaalbaar alternatief voor de auto of de trein.

 

Actieve senioren excursireis met bergwandeling

Reisverzekeringen vergelijken

 

Busreizen Spanje
Mogelijkheid om los het appartement of een los een busreis te boeken.
En om te combineren.
Diverse Spanje bestemmingen

 

 
 
 
 

Senioren busreizen 40+

Het mooie van excursie busreizen dat er erg veel afwisseling is. Zonder veel inspanning kun je veel interessante plekken bezoek. Over het algemeen overnacht je bij dergelijke groepsreizen in een goed hotel. En diner en ontbijt worden over het algemeen goed verzorgd. Doordat je reist met een groep heb je de mogelijkheid om makkelijk kennis te maken met je medereizigers. Het is het recept voor een gezellige, boeiende en afwisselende vakantie.

Excursie busreizen cultuur/natuur

Goed Idee Busreizen Christelijke reisorganisatie die reizen voor 45plussers heeft. Ze hebben Excursie busreizen naar Polen, Duitsland, Engeland, ItaliŽ, Oostenrijk, Andorra, Roemenie, Spanje, Portugal, Noorwegen, Litouwen, Letland, Estland en Rusland. Goed idee reizen is een christelijke reisorganisatie. Onderweg vertellen zowel de chauffeur als de reisbegeleider u veel over alles wat u ziet. En veel leuke alleengaanden busreizen worden aangeboden. Ook vindt u hier veel verschillende kerstreizen.
Kras busreizen Kras verzorgt busreizen naar vrijwel alle landen binnen Europa. De reizen verschillen erg. Dit kunnen ťťn daagse uistapjes zijn b.v. naar de antiekmarkt in Lille. Maar ook 7 of 8 daagse busreizen naar b.v Berlijn. Of wilt u naar ItaliŽ? Ook kunt u 12 dagen naar Rusland. Of een 15 daagse Rondreis Finland, Noorwegen en Zweden is mogelijk. Ook kunt u busreizen voor singles of alleenreizenden boeken. Ook busreizen in de nazomer of kerstvakantie. Of wilt u naar kerstmarkten of elders gezellig gaan kerstshoppen.
Excursiereizen Bij de De Jong Intra heb je keuze uit wel 488 busreizen in luxe touringcars. Dat zijn excursiereizen met excursies vanuit een standplaats, rondreizen (meerdere landen/streken) en stedentrips. Ook zijn er vliegrondreizen, met busreizen in andere continenten.
De Jong Intra excursiereizen van 8-10 dagen. Dit zijn cultuur en natuurreizen waarbij u naast heen en terugreis, ook met de bus naar de excursies gebracht wordt.  Bestemmingen zijn Ierland, Italie, Spanje, Kroatie, TsjechiŽ en nog veel meer Noord-, Mdden. en Zuid-Europese landen. Meestal overnacht u in hotels.
Bijvoorbeeld busreizen Kopenhagen, Berlijn  Parijs, London, Wenen of andere grote steden met stadstour en het bezichtigen van bezienswaardigheden. Of een busreis naar Rome en Toscane.
Oad busreizen

rondreizen

stedentrips

dagtochten

Muziekreizen
 

OAD biedt heel veel busreizen aan, rondreizen, stedentrips en dagtochten.
Verder zijn er de Muziekreizen en relaxed reizen, wat rustige excursiereizen zijn. Waarbij bijvoorbeeld je alleen īs middags op excursie gaat, zodat je de ochtend zelf in kunt vullen. De bestemmingen liggen in Midden, West of Zuid Europese landen.
Bij excursiereizen kunnen maximaal 2 reizigers met een rolstoel/rollator mee omdat de bagageruimte in touringcars beperkt is voor de rolstoelen. De rolstoel moet inklapbaar zijn. Reizigers dienen zelf te kunnen in- en uitstappen, of voor eventuele hulp zorg dragen. Voor rondreizen geldt dat een goede mobiliteit noodzaak is. Omdat bij meer accommodaties gewisseld wordt. Op de meeste rondreizen kunnen daarom geen rolstoel- of rollator gebruikers mee.
Slangenreizen excursiereizen 10 dagen KroatiŽ, Opatija, schiereiland IstriŽ, aan de Adriatische kust met een mediterraan klimaat. Reis warbij je een bezoek brengt aan Opatija, Pula, Porec, het eiland Krk en de Plitvice meren. En de druipsteengrotten in Postojna (SloveniŽ).
9 daagse busreis Polen, Krakau en omgeving, bezoek aan het voormalig concentratiekamp Auschwitz, de zoutmijn in Wieliczka en de Schindler fabriek en de steden Wroclaw en Zakopane.
10 daagse reis naar Gardameer, Verona en VenetiŽ, omgeven door bergen, stranden en pittoreske dorpjes. Met bezoek aan de Watervallen van Varone, Verona en verschillende dorpjes aan het meer. Verder een boottocht over het meer maken en een bustour door het natuurgebied, de Dolomieten en Lago di Ledro.
Slangenreizen stedentrips 1 tot 5 daagse stedentrips naar: Praag, Berlijn, Parijs, Barcelona, Londen en Milaan. Overnachting in goede hotels, met in de ochtend een heerlijk ontbijtbuffet. Inclusief mooie stadstour per bus.  
Peter Langhout Excursie busreizen Busreizen naar erg veel landen binnen Europa. Bijvoorbeeld busreis 10 dagen busreis Bloemenriviera, 8 dagen Zwitserse Alpen, 10 dagen KroatiŽ. En zelfs een 23 daags busrondreis cultuur en natuur waarbij u steden als Praag, Berlijn,  Wenen, Parijs, en Barcelona  bezoekt en ook Andorra, KroatiŽ en Toscane. Ook kerstreizen zijn mogelijk.
Maar ook Nieuwjaarsreizen stedentrips, Drie dagen Parijs, Londen of Berlijn. Ook reizen voor kerstmarkten kunt u hier boeken.  Het aanbod verschilt door de tijd heen.

Religieuze excursie busreizen - pelgrimsbusreizen

Goed Idee Busreizen U reist hier met een Christelijke reisorganisatie. Verder betreft het vakanties die niet een uitgesproken religieus thema hoeven te hebben.
De reizen zijn voor 45 jaar en ouder. Ze hebben Excursie busreizen in Europa. Ook busreizen voor alleengaanden en kerstreizen.
Reizen naar IsraŽl Rondereizen. IsraŽl is een bedevaartsoord voor veel mensen. Er zijn veel religieuze en historische bezienswaardigheden. Het noordelijk gelegen Nazareth is volgens de Bijbel de stad waar engel GabriŽl de geboorte van Jezus aan Maria verkondigde. Op de plek waar deze gebeurtenis plaatsvond staat nu de grootste christelijke kerk van het Midden-Oosten, de Basiliek van de Aankondiging. Dit is een van de religieuze  bezienswaardigheden. Vaar met een boot over het meer van Tiberias. Naar Bethlehem en bezoek de Geboortekerk. Bezoek in Jeruzalem de Via Dolorosa (de Kruisweg van Christus) en de Heilige Grafkerk.
Bedevaart en Pelgrimsreizen
 
Religieuze bedevaart en pelgrimsreizen busreizen. Diverse bestemmingen
- Lourdes, het bekendste bedevaartsoord van Frankrijk, om innerlijke rusten verdieping te zoeken. 9-daagse reis in Frankrijk
- Bustocht langs Franse historische bedevaartsoorden als Lourdes, Lisieux en Rocamadour en Nevers.
- Assisi : De Heiligen Franciscus en Clara werden zij de stichters van de kloosterorde der Clarissen. Tijdens deze reis bezoekt u de plaatsen die verbonden zijn met de Franciscanen en Clarissen en hun beschermheiligen.
- Via Francigena naar Rome. U Volgt deze bijzondere middeleeuwse pelgrimsroute naar Rome.
- Naar het bedevaartsoord Knock, Ierland genoemd. Naast Knock heeft Ierland nog een aantal religieuze plaatsen, die we u ook bezoekt. Tijdens deze reis bezoekt u ook de steden Dublin, Belfast, Galway, Kylemore Abbey en de Cliffs of Moher.
- Bedevaartplaatsen Santiago de Compostela en Fatima -12-daagse reis, Spanje, Portugal.
- Bedevaartsoord en bergdorpje Medjugorje, Mariaverering in de omgeving van de prachtige natuur van de Balkan Ontmoetingsplaats voor christenen die stilstaan bij de boodschap van Maria. Ook bezoekt u andere religieuze plaatsen in Centraal-Europa.
- De Zwarte Madonna van Częstochowa, Polen. Tijdens deze reis bezoekt u mooie plaatsen met een religieus karakter en kerken in Duitsland en Polen.

Busreizen singles of alleengaanden

Kras busreizen Kras heeft een afdeling single / alleengaanden reizen.  Kras verzorgt een heel groot aantal busreizen naar veel verschillende bestemmingen binnen Europa voor de alleenreizende vakantieganger. Voorbeelden hiervan zijn: Veel excursireizen, bijvoorbeeld een busreis naar de  Bloemenriviera van Kroatie. Ook Bus-fiets vakanties en wandelvakanties. Verschillende wintersport busreizen, b.v. naar de Dolomieten, Ook vindt je hier kerstreizen in Nederland, BelgiŽ, Zwitserland of ItaliŽ.
  Veel busreizen voor alleen reizende 40plusser, 5, 8 en 10 daagse reizen. Zowel bezoek aan steden als cultuur-natuur reizen. Inclusief excursies en soms ook bottochtjes.  Diverse bestemmingen als ItaliŽ, Duitsland, Polen.
Goed Idee Busreizen Goed idee reizen is een christelijke reisorganisatie die tevens busreizen heeft, en een aparte afdeling heeft voor alleengaanden op vakantie voor 45 plussers.
Peter langhout Peter Langhout heeft ook reizen die geschikt zijn voor alleengaanden en single vriendelijke reizen.  Excursie- en rondreizen in Europa, waar u voor veel verschillende landen busreizen kunt boeken. Een aantal voorbeelden zijn reizen naar IstriŽ, VenetiŽ, Frankrijk, Spanje en Andorra en Zuid Noorwegen. U betaalt voor het hotel dan geen extra toeslag voor een eenpersoons kamer.

Zonvakantie busreis met appartement of verblijf in hotel

Flow travel Veel busreizen naar Spanje. Met de mogelijkheid om een appartement, vakantiehuis bij de Spaanse kust te huren.  U hebt ook de mogelijkheid een pendelbus naar diverse bestemmingen te boeken.
Solmar Veel Busreizen naar Spaanse badplaatsen en naar Kroatie. Bijvoorbeeld naar Malgrat de Mar, Lloret de Mar, Salou, Calella of Benidorm met mooie zandstranden, restaurants, winkeltjes en markten. U verblijft in een hotel. U reist per comfortabele Royal Class bus. U kunt genieten van de zon, zonneterras en gezellige cafe.  Kijk ook bij de speciale aanbiedingen voor busreizen Solmar busreizen.
Van Ham busreizen Spanje Veel Busreizen naar Benidorm met schitterende zandstranden, winkelcentra, restaurants en markten. Ook naar andere Spaanse badplaatsen. U verblijft in een appartementencomplex Met tennisbanen, buitenzwembad en zonneterras met ligbedden.
U reist per comfortabele Royal Class bus waar u in een appartement verblijft. U kunt genieten van de zon, zee het mooie zwembad en tuin met zonneterras, een gezellige bar en poolbiljart

Excursie busreizen en extra verzorgde busreizen 70+

Extra verzorgde busreizen 70+ Kras Dit zijn reizen voor mindervalide ouderen met een (lichte) fysieke beperking met bestemmingen in Nederland, BelgiŽ en Duitsland.  Rolstoel, rollator of toiletverhoger, antislibmat kunnen mee op deze reizen. De chauffeur en begeleiders voor extra hulp. Wanneer u een rolstoel meeneemt, moet u zelf voor een rolstoelbegeleid(st)er zorgen die mee gaat op de reis. Er gaan geen verplegers mee op reis.
   
Ga naar het begin van deze pagina

Overzicht lastminute vakanties

Onderzoek reisgedrag

Senioren reizen 40 plus + 50 plus + 55 plus + 60 plus + 65 plus vakanties  is onderdeel van  www.allerbest.nl  - stats