Deze website gebruikt cookies.  U kunt meer hierover lezen en zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik. Of deze pagina  Verlaten.

 
 
 
Actieve senioren excursireis met bergwandeling

Curacao Vakantiehuizen

Reisverzekeringen vergelijken

 Reisverhalen exotische landen

Reisboekwinkel de Zwerver
Reisboekwinkel de Zwerver heeft een zeer compleet online aanbod reisgidsen en landkaarten van vrijwel elk land ter wereld. Van een Lonely planet van AustraliŽ tot een wandelkaart van de Kilimanjaro tot een Michelin wegenkaart van Frankrijk.

Corendon Vliegvakanties

 
 

Voor reizen naar verre landen is het meestal nodig dat reizigers vooraf een visum aanvragen.
KES Visa helpt
door het uit handen nemen van je visumaanvraag.

 

Overzicht lastminut vakanties

 
 
 

Kofferstunter koffers en reistassen kopen voor een betaalbare prijs

 

Plus Senioren verre reizen
vakanties wereldwijd - 40+

Op deze pagina vindt u organisaties van verre reizen
naar de verschillende continenten, Afrika, AziŽ, Noord, Midden en Zuid Amerika.

Wij voelen ons nog lang niet oud. We  reizen graag in ons eigen tempo, met veel aandacht voor natuur en cultuur.
Op deze site weergegeven reisorganisaties hebben een reisaanbod Voor senioren die zich goed kunnen redden.

Groepsreizen met excursies naar verre bestemmingen

KRAS Verre reizen Kras heeft zowel groeps- als individuele verre rondreizen. Denk hierbij aan reizen naar Cuba, Amerika, China, Vietnam Deze reizen zijn opgezet met voldoende tijd om onderweg te genieten van de mooie plekken die u tegenkomt. U verblijft in sfeervolle en comfortabele accommodatie. Uw groep reist samen met de reisbegeleiding.
Oad Verre rondreizen Dit zijn excursiereizen naar verre bestemmingen, zoals Marokko, Thailand, IndonesiŽ, China, Vietnam, Israel en JordaniŽ, Zuid Afrika en de Verenigde Staten van Amerka. Deze rondreizen duren 8, 11, 15 16, 17, 18 of 20 dagen 
Sawade Vakanties Sawade biedt comfortabele groepsreizen aan naar bestemmingen over de hele wereld aan. Het zijn goed georganiseerde rondreis in kleinschalige accommodaties. Ook naar minder bekende bestemmingen. Je reist meestal met een klein reisgezelschap. 
Deze reisorganisatie is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Typerend zijn kleine groepen, Nederlandse reisleiding en de georganiseerde excursies. De excursies kunnen ook uit boottochten of fietstochten bestaan. Ook  reizen waarbij lange afstanden per vliegtuig worden afgelegd en kortere afstanden per touringcar. Maar ook heeft swade safariīs waarbij de reis per jeep wordt afgelegd. Bij diverse reizen krijgt u ook de mogelijkheid om aan het strand te verblijven en te zwemmen in zee.
Baobab aanbiedingen Baobab biedt groepsreizen aan naar bestemmingen over de hele wereld aan. Je reist met een klein reisgezelschap. Om je een indruk te geven van de mate van comfort van onze reizen, tref je bij onze reizen een aanduiding in bolletjes aan. Dat zijn er ťťn tot vijf, waarbij vijf bolletjes staat voor zeer comfortabel.
Groepsrondreizen wereldwijd met bestemmingen in Oost-Europa, AziŽ, Afrika, Midden Oosten, Latijns en midden Amerika. Belangrijk is het beleven van de lokale cultuur. Zowel naar landen in het Noorden als in het zuiden van Afrika kunt u reizen boeken. En ook naar diverse landen in de andere continenten.
Fox groepsreizen FOX verkoopt wereldwijde pakketreizen naar 54 landen in Afrika,
AziŽ, het Midden Oosten, Midden en Zuid-Amerika en Noord-Amerika. FOX Vakanties is onderdeel van de ANWB. Fox vliegt met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. De meeste reizen worden uitgevoerd door een Nederlandssprekende reisleid(st)er.
Travelworld Travelworld is gespecialiseerd in voordelige reizen naar verre bestemmingen met o.a. camper groepsreizen naar NamibiŽ en Botswana.
TUI Groepsrondreizen Reizen over de hele wereld. Kortere en langere reizen. Voorbeelden zijn Safari reizen of excursie reizen, maar ook cruises. Bij TUI boek je verre vakanties die geheel verzorgd zijn incl. vlucht en verblijf.

Privť verre rondreizen met vrienden of familie

Comfortabele zwerftocht met expeditiecamper AustraliŽ of Amerika
 
Voor reislustige individuen die houden van comfortabele zwerftochten en rondreizen Ė onder deskundige begeleiding met een grote camper door AustraliŽ of rondreis West Amerika. Met mooie routes en uitstapjes. Voor u zijn geregeld de vlucht, excursies en eventuele overtochten, huur camper, verzekering camper en campinggeld, reisdocumentatie, keukenuitrusting en linnengoed. Verblijf bij aankomst en vertrek in een Hotel.
Camper reizen Kuoni - Tenzing Heeft camperreizen door Amerika en privť-rondreizen in diverse continenten, Afrika, AustraliŽ en AziŽ. Ook cruises en city trips.
Van verre Van Verre biedt naar AziŽ individuele reizen op maat aan met bestemming landen als  Vietnam, Cambodja, IndonesiŽ, Thailand, MaleisiŽ, China, Myanmar (Birma), Laos, en Tibet. De vakantiegangers reizen in een eigen auto of bus met chauffeur en eventueel een gids. Je reist dus alleen met mensen die tot het gezelschap behoren. De reis kan worden aangepast aan de wensen van de groep.
Sawadee Sawadee biedt avontuurlijke en actieve reizen wereldwijd met veel ruimte voor individuele vrijheid. U hebt ook de mogelijkheid om in een privťgroep op reis te gaan.
Groepsreizen of individuele reizen voor het hele gezin, wereldwijd. Groepsreizen met bestemmingen om met kinderen naar toe te reizen zijn in o.a. Marokko, Egypte Mexico, Thailand, India of China. Deze reizen zijn opgezet met voldoende tijd om onderweg te genieten van de mooie plekken die u tegenkomt. U verblijft in sfeervolle accommodaties.
FOX Family & Kids FOX verkoopt wereldwijde pakketreizen naar 54 landen. FOX Vakanties is onderdeel van de ANWB. Fox vliegt met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen.
Travelworld Travelworld is gespecialiseerd in voordelige reizen naar verre bestemmingen naar onder andere AustraliŽ, Nieuw-Zeeland, USA, Canada en Afrika.  TravelWorld.nl: betaalbaar en voordelig; reizen op maat; kortingen en wegbrengspecials.
Isropa.nl Isropa organiseert al 40 jaar reizen naar IsraŽl, JordaniŽ, Marokko en Cyprus. Isropa heeft zonvakanties, rondreizen, fly-drives en stedentrips. Alle door Isropa.nl aangeboden bestemmingen hebben een lange, soms bewogen geschiedenis waarvan de sporen nog goed te bewonderen zijn. De meeste landen liggen aan zee dus een cultuurvakantie kan gecombineerd worden met een strandvakantie.
TUI verre reizen Reizen over de hele wereld. Kortere en langere reizen. Voorbeelden zijn Safari reizen of excursie reizen, maar ook cruises.
Andere mogelijkheden : een autorondreis door Amerika, duikvakantie op CuraÁao, reis door Mexico. Bij TUI boek je verre vakanties die geheel verzorgd zijn incl. vlucht en verblijf.
Ook reizen naar het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.  Veel reizen waarbij lange afstanden per vliegtuig worden afgelegd en kortere afstanden per touringcar. Bij diverse reizen krijgt u ook de mogelijkheid om aan het strand te verblijven en te zwemmen in zee.  De excursies kunnen ook uit boottochten of fietstochten bestaan.

Singles reizen AziŽ, Afrika, N- Z- Amerika, Midden Oosten

Single vakanties Kras Kras heeft verre singlevakanties groepsrondreizen voor alleenstaanden naar b.v. Marokko, Egypte, Cuba, Thailand, China, Suriname of Kenia. Deze reizen zijn opgezet met voldoende tijd om onderweg te genieten van de mooie plekken die u tegenkomt. U verblijft in sfeervolle en comfortabele accommodaties. 
Sawadee - Single reizen De singlereizen zijn bedoeld voor iedereen die weliswaar alleen op reis gaat, maar graag in het gezelschap van anderen een land verkent. groepsreizen voor alleenreizenden en singles naar AziŽ, Afrika, Midden Oosten en Latijns Amerika. Op deze reizen gaan geen echtparen of koppels mee. Deze singlereizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Voorbeelden van reizen zijn :
Bolivia & Chili - 21 dagen
Bolivia, Chili & Peru - 29 dagen
Canada - 22 dagen
Chili & ArgentiniŽ - 28 dagen
Costa Rica Compleet - 23 dagen
Cuba - 22 dagen
Indochina - Laos, Cambodja, Vietnam & Thailand - 26 dagen
JordaniŽ - 9 dagen
Marokko Kashbah route - 8 dagen
NamibiŽ, Botswana, Zambia & Zuid-Afrika Hotelreis - 24 dagen
NamibiŽ, Botswana, Zambia & Zuid-Afrika Safari - 24 dagen
Nepal - 24 dagen
Sri Lanka Compleet - 23 dagen
SyriŽ & JordaniŽ - 22 dagen
Thailand Laos Cambodja - 22 dagen
Turkije Compleet - 22 dagen
Vietnam - 23 dagen
Zuid-Afrika Swaziland Lesotho - 24 dagen
Single Maar Niet Alleen reizen naar 36 Landen FOX Vakanties organiseert Single Maar Niet Alleen vakanties, voor reislustige singles die samen met andere singles op een ongedwongen en gezellige manier avontuurlijke en cultureel getinte reizen willen maken. U verblijft Šltijd in een normale tweepersoonskamer voor alleengebruik. U heeft extra veel ruimte, dus geen achterafkamertje of krappe eenpersoonskamers. Single Maar Niet Alleen kiest bewust voor goede toeristenklassehotels, meestal drie- en viersterrenhotels, met comfortabele kamers voorzien van een eigen badkamer en airco. Omdat Single Maar Niet Alleen de hotels persoonlijk contracteert, kiest zij veelal voor een mooie ligging of juist voor de sfeer. De meeste hotels hebben een zwembad.
Reisleiding
Tijdens de rondreizen wordt u begeleid door een Nederlandssprekende  reisleid(st)er en lokale gids van het land. Zij zijn bekend met het land en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Het uitgangspunt is dat niets moet, maar wel veel kan. Daarnaast worden ter plaatse gezamenlijke activiteiten georganiseerd door de reisleider. Hier kunt u geheel vrijblijvend aan deelnemen. Maar u heeft ook de vrijheid om individueel of met andere deelnemers iets te ondernemen. De reisleider kent het land en zal u graag adviseren.
De meeste rondreizen zijn op basis van halfpension, dat wil zeggen inclusief ontbijt en lunch/diner. In de praktijk luncht u meestal samen met andere deelnemers uit de groep.
Voor reislustige individuen, stellen of kleine groepen (max. 8 personen) die houden van comfortabele zwerftochten Ė onder deskundige begeleiding Ė met een grote 4x4 expeditiecamper door de binnenlanden van Oost-Europa, Centraal-AziŽ en Afrika. Bestemmingen: Spanje, Oost-Europa, Marokko, Turkije, Trans sahara reis, Zijde route, De "Zijde route" loopt van Istanbul naar Peking en van Peking naar Warschau
Baobab Alleenreizenden Baobab biedt singlereizen naar bestemmingen over de hele wereld aan. Je reist met een klein reisgezelschap.  Je deelt een kamer of tent met een medereiziger van hetzelfde geslacht. Wie liever op een eenpersoonskamer slaapt, kan dit bij boeking opgeven en betaalt een toeslag. Om je een indruk te geven van de mate van comfort van onze reizen, tref je bij onze reizen een aanduiding in bolletjes aan. Dat zijn er ťťn tot vijf, waarbij vijf bolletjes staat voor zeer comfortabel.
Bolivia & Chili - 21 dagen
Bolivia, Chili & Peru - 29 dagen
Canada - 22 dagen
Chili & ArgentiniŽ - 28 dagen
Costa Rica Compleet - 23 dagen
Cuba - 22 dagen
Indochina - Laos, Cambodja, Vietnam & Thailand - 26 dagen
JordaniŽ - 9 dagen
Marokko Kashbah route - 8 dagen
NamibiŽ, Botswana, Zambia & Zuid-Afrika Hotelreis - 24 dagen
NamibiŽ, Botswana, Zambia & Zuid-Afrika Safari - 24 dagen
Nepal - 24 dagen
Sri Lanka Compleet - 23 dagen
SyriŽ & JordaniŽ - 22 dagen
Thailand Laos Cambodja - 22 dagen
Turkije Compleet - 22 dagen
Vietnam - 23 dagen
Zuid-Afrika Swaziland Lesotho - 24 dagen

Verre reizen lastminutes en goedkope aanbiedingen

Vakantiediscounter Verre reizen Geeft een overzicht van alle lastminute verre reizen die de Vakantie Discounter op dit moment aanbiedt.  Bijvoorbeeld zonvakanties naar BraziliŽ en Thailand, en strandvakanties naar Mexico, of speciale aanbiedingen naar Cuba of Jamaica. Alle verre vakanties zijn  eenvoudig online te boeken.
TUI lastminutes Keuze uit automvakanties, stedentrips en vliegtuigtickets. Zowel goedkope als wat duurdere vakanties.  Reis goedkoop naar bestemmingen in AziŽ, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. TUI is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Ga naar het begin van deze pagina

Auto huren bij Rentalcars verhuurt Vakantie Auto's. U kunt een auto huren tijdens uw vakantieverblijf. U krijgt een duidelijk huurcontract, en keuze uit verschillende huurauto's.  De meeste boekingen zijn inclusief diefstalbescherming, cascoschade vermindering (CDW), lokale belasting, luchthaventoeslag en wegenbelasting. Lees de algemene huurvoorwaarden voor meer details over wat is inbegrepen in de prijs van een willekeurige auto die u op het oog heeft.
Door samenwerkingen met de grootste verhuurbedrijven, biedt Rentalcars een goede prijs voor alle autosoorten, inclusief luxe auto's, personenbusjes, minivans en automaten. Rentalcars helpt u met het vinden van de beste prijs. Rentalcars werkt samen met autoverhuurbedrijven in 169 landen. 

Airport service van Go Ahro. Goedkoop naar de luchthaven? 
Dat kan met de airport service van Go Ahro. Speciaal aangepast goedkoper taxivervoer.

Partner links Senioren reizen 40 plus + 50 plus + 55 plus + 60 plus + 65 plus vakanties  is onderdeel van  www.allerbest.nl disclaimer